Duurzaam ontwerp
Zonnewering op maat
Moderne garagepoorten

Zonneweringen op maat in Antwerpen

Wil je graag moderne zonneweringen op maat laten maken in Antwerpen? Dan zit je goed bij specialist Van Goethem Group. Zonnewering is een onmisbaar comfort op jouw terras tijdens de warme maanden. Bovendien geeft het jou de controle over de lichtinval in je woning. Geniet van onze service en verhoog jouw leef- en werkkwaliteit.

Vraag gratis een offerte aan

Ontdek ons divers aanbod aan zonneweringen op maat in regio Antwerpen

Zoek je een manier om van jouw terras, huis of tuin een gezelligere plaats te maken? Ons uitgebreide aanbod aan zonneweringen op maat en verschillende terrasoverkappingen in Antwerpen kan je daarbij helpen. Daarbovenop bieden we ook moderne rolluiken aan voor een optimale afscherming van licht en warmte. Wij zijn gespecialiseerd in zowel zonneweringen alsook in het installeren van allerlei poorten op maat in de buurt van Antwerpen. Bij Van Goethem Group ben je steeds zeker van een persoonlijke aanpak en een service op maat van uw woning. Je kan ook altijd een beroep doen op onze ervaring voor professioneel advies. Wij denken met jou mee welke zonnewering het beste past bij jouw woning of bedrijf.

Vraag een gratis offerte aan

Wil je je woning compleet maken met ons maatwerk? Vraag dan nu je gratis offerte aan voor jouw zonneweringen op maat in regio Antwerpen. Neem contact met ons op voor meer informatie. Je kan ons steeds telefonisch bereiken op +32473944593 en +32476499687 of mailen naar info@vangoethemgroup.be. Neem intussen gerust eens een kijkje in onze reeds afgewerkte projecten om een beeld te krijgen van onze services of om inspiratie op te doen voor je eigen woning.
 

Neem contact op