Een windscherm op maat in Antwerpen

Heb je dringend een windscherm op maat nodig als extra beschutting voor je terras in de buurt van Antwerpen? Schakel dan de professionele hulp in van Van Goethem Group voor een strak en effectief resultaat. Met ons vak- en maatwerk kunnen wij het windscherm volledig afstemmen op jouw voorkeuren als een persoonlijke aanvulling bij je woning.

Wil je een offerte aanvragen?

Neem contact op
  • Duurzaam ontwerp
  • Zonnewering op maat
  • Moderne garagepoorten

Koop bij ons een windscherm op maat in regio Antwerpen

Heb je interesse in een functioneel en modern windscherm op maat in Antwerpen? Doe dan een beroep op de precisie en perfecte afwerking van Van Goethem Group. Een windscherm kan de nodige bescherming tegen zon en wind bieden zodat je optimaal kan genieten van een boek of een maaltijd op jouw terras. Ook als je je graag even afschermt van de buren kan een zijwandscherm niet alleen een mooie, maar ook een praktische oplossing bieden. Met behulp van twee kasthouders bevestigen wij jouw scherm aan de huismuur of een bestaande terrasoverkapping. Ben je intussen ook nog op zoek naar een aangepaste overdekking voor jouw terras? Ook daar kunnen wij voor zorgen met onze automatische knikarmschermen op maat.

Contacteer ons bij interesse

Als je in Antwerpen of omstreken woont en interesse hebt in een windscherm op maat, kan je op ons rekenen voor de beste service in jouw buurt. Twijfel zeker niet om contact met ons op te nemen door te bellen naar +32473944593 of +32476499687of door te mailen naar info@vangoethemgroup.be en wij stellen zo snel mogelijk jouw gratis offerte op.

Gratis Offerte Berekening voor je overkappingJe woning is pas compleet met maatwerk. Wij denken met je mee. Kan je advies gebruiken op de maat van je woning?


Klik hier