Tijdens de warme zomermaanden wil iedereen genieten van het prachtige weer en de buitenlucht. Vliegenramen houden muggen en andere insecten buiten en zo blijf je een comfortabel verblijf hebben binnenshuis.

Geniet dus van de zomer zonder kleine indringers.

Specialist in maatwerk voor vliegenramen.

Uitneembare Vliegenramen

Vliegenramen zorgen ervoor dat ongewenste insecten geen kans krijgen om uw woning binnen te dringen en zijn daardoor een milieuvriendelijke oplossing waarbij (schadelijke) insectenverdelgers kunnen vermeden worden. Door het klemsysteem zijn vliegenramen zeer makkelijk te plaatsen en te verwijderen. Zo blijven uw ramen makkelijk te bereiken voor een poetsbeurt of schilderwerk.

Schuifvliegendeuren

Schuifvliegendeuren, zorgen er uiteraard ook voor dat er geen ongewenste insecten uw woning binnendringen, maar deze kunnen ook nog eens in grotere afmetingen gemaakt worden. Een schuifvliegendeur wordt tegen het schuifraam gemonteerd, en rolt geluidloos open en dicht door middel van de rolwagentjes die bovenin op een rail gemonteerd zijn.

Vliegendeuren

Vliegendeuren, hebben het gewone principe van een normale deur. Een vliegendeur wordt standaard gemonteerd met een pomp zodat de deur steeds vanzelf sluit. Dit is zeker geen overdreven luxe, wanneer u bv. kinderen of huisdieren in huis heeft, die wel eens vergeten, de deur dicht te doen. Tal van mogelijkheden dus om u, een extra comfort, ter aanvulling op uw woning, te bezorgen.

Plissé

De plissé vliegendeur heeft als opvallendste eigenschap dat het vliegengaas niet oprolt maar opvouwt. De hor kan op iedere gewenste stand blijven staan.​ De plissé vliegendeur is geschikt voor ramen en deuren, zowel binnen als buitenmontage en is in de wintermaanden eenvoudig uitneembaar. Een plissé vliegendeur is ook steeds leverbaar, volgens uw wensen in kleur en detail.

Gratis Offerte Berekening voor je vliegenraam/deur.Je woning is pas compleet met maatwerk. Wij denken met je mee. Kan je advies gebruiken op de maat van je woning?


Klik hier