Minder weersafhankelijk met lamellendak.

Breng jij jouw vrije tijd ook zo graag door in de buitenlucht samen met vrienden en familie? Het zou ideaal zijn als je dan minder afhankelijk bent van de weersomstandigheden, zodat jouw activiteiten niet worden belemmerd door regen of wind! Een gezellige winterbarbecue met vrienden of op zondagochtend buiten ontbijten met het hele gezin, heerlijk toch? Een terrasoverkapping laat jouw dromen uitkomen!

Als je twijfelt tussen een veranda of een terrasoverkapping dan is het wel interessant om te weten dat je bij een terrasoverkapping geen bouwvergunning nodig hebt terwijl je dit bij een veranda het geval is.

Speel via een lamellendak in op het weer

Met de verstelbare lamellen van een lamellen overkapping kun je gemakkelijk en snel inspelen op veranderende weersomstandigheden. Je kunt de hoeveelheid zonlicht en ventilatie regelen door simpelweg de stand van de lamellen aan te passen. Als je in de lente wilt genieten van zoveel mogelijk zon, dan kun je de lamellen van je lamellendak volledig open schuiven. De aluminium lamellen hebben een strakke vorm, waardoor lamellen overkappingen een echte eyecatcher zijn in moderne tuinen.

Verleng uw buitenleven het hele jaar door met een terrasoverkapping.

Haal diep adem en vul je longen met de gezonde buitenlucht! Met een terrasoverkapping ben je niet langer afhankelijk van de grillen van het weer en kun je op elk moment van de dag genieten van het buitenleven. Of je nu wilt ontspannen in de warme lentebries of schuilen voor de herfstregen, jouw terrasoverkapping biedt de perfecte bescherming tegen zon, regen en wind. En als bonus voegt deze overkapping ook nog eens waarde toe aan jouw huis of kantoor! Dus waar wacht je nog op? Laat die frisse lucht maar binnenkomen en geniet van het buitenleven, het hele jaar door.

Veel gestelde vragen

1Wat zijn de voordelen van aluminium terrasoverkapping?
Een terrasoverkapping van aluminium zorgt voor een beschutte plek op je terras. Aluminium is daarnaast duurzaam en nagenoeg vrij van onderhoud.
2Wat zijn de maximale maten van een terrasoverkapping?
De maximale maten van een terrasoverkapping uit één deel bedragen 7 meter breed en 4 meter uitval. Met gekoppelde terrasoverkappingen kun je zelfs nog een groter oppervlak overspannen.
3 Wat is de maximale afmeting van een lamellendak?
De maximale afmetingen van lamellendaken zijn: een maximale breedte van 4,5 meter en een maximale uitval van 6 meter. Wil je graag een groter terras voorzien van een lamellendak? Dat is geen probleem! Lamellendaken kun je namelijk eenvoudig koppelen zodat enorme overkappingen ontstaan.
4Kan je een lamellendak eveneens van verlichting voorzien?
Lamellendaken van Goethem Group kun je uitvoeren met bijvoorbeeld een strip led-verlichting die we plaatsen in de profielen. Zo ontstaat een sfeervolle lamellen overkapping die je terras 's avonds eventueel ook van sfeerverlichting kan voorzien.
5Is een lamellen overkapping ook bestand tegen regen?
De lamellen van een lamellen overkapping zorgen in gesloten toestand voor een spatwaterdicht dak. Het regenwater laten we afvoeren via de profielen van de lamellen naar de staanders.
6Wat is het verschil tussen een overkapping met polycarbonaat of glas?
Polycarbonaat is een stevig en prijsgunstig materiaal en daarom uitermate geschikt als dakvulling voor een terrasoverkapping. Terrasoverkappingen met een glazen dak hebben echter een meer luxueuze uitstraling.
7Kan ik een terrasoverkapping gemakkelijk uitbreiden?
Een terrasoverkapping van Verano kan je gemakkelijk gaan uitbreiden met aanvullende zonwering zoals bijvoorbeeld schuifwanden, glaswanden, vouwwanden en verandazonwering in exact dezelfde kleuren.

Gratis Offerte Berekening voor je overkappingJe woning is pas compleet met maatwerk. Wij denken met je mee. Kan je advies gebruiken op de maat van je woning?


Klik hier