Een terrasoverkapping op maat in Antwerpen

Droom je van een mooie terrasoverkapping op maat van jouw woning in regio Antwerpen? Reken dan op onze ervaring en precisie voor een uniek resultaat. Bij Van Goethem Group streven we steeds naar de hoogste kwaliteit, duurzame materialen en een uitstekende service. Maak je terras of tuin minder afhankelijk van het weer en kies voor een moderne afwerking met onze expertise.

Wil je een offerte aanvragen?

Neem contact op
  • Duurzaam ontwerp
  • Zonnewering op maat
  • Moderne garagepoorten

Geniet van elk seizoen met onze terrasoverkapping op maat in regio Antwerpen

Wil je een terrasoverkapping op maat van jouw woning laten installeren in de buurt van Antwerpen? Zoek dan niet verder en kies voor specialist in zonnewering Van Goethem Group. Wij spitsen ons al jaren toe op allerlei zonneweringen, zoals overkappingen en rolluiken. Ook kan je steeds bij ons terecht voor poorten op maat. Met ons maatwerk ben je niet langer afhankelijk van regen of wind om je dag in de buitenlucht door te brengen. Bovendien heb je bij onze terrasoverkappingen in Antwerpen geen bouwvergunning nodig, wat bij het plaatsen van een veranda wel het geval is. Wij bieden een zeer uitgebreide waaier aan mogelijkheden aan voor een optimaal comfort en een unieke constructie die jouw persoonlijke voorkeuren geniet. Zo kan je onder andere kiezen voor onze Win Cube voor een strak en functioneel concept of voor een afgesloten, gezellige pergola.

Contacteer ons voor meer informatie

Als je op zoek bent naar een terrasoverkapping op maat in en rond Antwerpen, ben je bij ons zeker van een professionele en voordelige service. Heb je interesse in ons aanbod en wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Je kan ons ook altijd bellen op een van onze nummers +32473944593 en +32476499687 of mailen naar info@vangoethemgroup.be. Aarzel ook zeker niet om een  gratis prijsofferte aan te vragen.

Gratis Offerte Berekening voor je overkappingJe woning is pas compleet met maatwerk. Wij denken met je mee. Kan je advies gebruiken op de maat van je woning?


Klik hier