Moderne screens in Antwerpen

Wil je graag screens laten installeren aan je woning in de buurt van Antwerpen? Reken dan op de expertise van Van Goethem Group om jouw zomer aangenamer en koeler te maken. Daarvoor zijn onze screens de ideale, maar ook de meest stijlvolle optie. Deze vorm van verticale zonnewering blokkeert licht en warmte op jouw ramen voor een comfortabel binnenklimaat bij alle weersomstandigheden.

Wil je een offerte aanvragen?

Neem contact op
  • Duurzaam ontwerp
  • Zonnewering op maat
  • Moderne garagepoorten

Houd de zon tegen en kies voor onze screens in jouw woning in Antwerpen

Als je in regio Antwerpen woont en op zoek bent naar een esthetische manier om de zon uit je woning te houden, dan zijn screens de oplossing die jij zoekt. Bij Van Goethem Group zijn we gespecialiseerd in allerlei zonneweringen om elke klant een uniek resultaat op maat te bezorgen. Met screens heb je de mogelijkheid om de warmte buiten te houden en toch nog steeds naar buiten te kunnen kijken, wat dit systeem erg bijzonder maakt. Wij laten jou de keuze welk doek het beste bij jouw woning past. Bovendien ben je met screens in staat om je woning volledig te verduisteren, wat als een elegant alternatief werkt voor onze meer traditionele rolluiken. Kies voor onze unieke screens voor jouw huis in Antwerpen en wij gaan meteen voor je aan de slag. Ben je eerder op zoek naar een uitvalscherm voor je ramen? Overweeg dan zeker ook onze luifels voor een minder strak effect.

Vraag ons advies

Heb je interesse om screens te laten installeren aan jouw woning in regio Antwerpen? Neem dan zeker contact met ons op en wij garanderen je professioneel advies en een antwoord op al je vragen. Je kan ons steeds bereiken op een van onze nummers +32473944593 of +32476499687 of via e-mail op info@vangoethemgroup.be. We kijken al uit naar jouw aanvraag!

Gratis Offerte Berekening voor je overkappingJe woning is pas compleet met maatwerk. Wij denken met je mee. Kan je advies gebruiken op de maat van je woning?


Klik hier