Rolluiken op maat in Antwerpen

Zijn moderne rolluiken op maat precies wat jouw woning in Antwerpen nog nodig heeft? Vertrouw dan op de ervaring van Van Goethem Group voor een foutloze afwerking. Met onze functionele rolluiken kan je zelf de lichtinval bepalen. Zo kan je genieten van volledige verduistering voor een ideale nachtrust of de zon overdag gedempt laten binnenschijnen.

Wil je een offerte aanvragen?

Neem contact op
  • Duurzaam ontwerp
  • Zonnewering op maat
  • Moderne garagepoorten

Bekijk ons divers aanbod aan rolluiken op maat in regio Antwerpen

Heb je genoeg van je gordijnen die teveel licht doorlaten in je woning en de warmte niet buitenhouden? Kies dan voor de kwaliteitsvolle rolluiken op maat van Van Goethem Group in Antwerpen voor het beste resultaat. Bij ons heb je steeds een ruime keuze aan inbouw-, opbouw- voorzetrolluiken om voor elk type woning een unieke oplossing te kunnen aanbieden. Bij eender welke van onze rolluiken kan je energieverlies aan je ramen volledig uitsluiten en kan je ook alle rolluiken afstemmen op de stijl van je woning. Bovendien dienen onze vernieuwende rolluiken ook als barrière tegen inbrekers of als algemene bescherming van je ramen. In ons breed aanbod aan zonneweringen kan je ook altijd kiezen voor een andere oplossing. Als je meer van de buitenlucht wil genieten, maar toch bescherming wil tegen de zon raden wij onze moderne terrasoverkapping aan. Ook kan je gaan voor onze screens als eleganter alternatief voor rolluiken.

Contacteer ons

Wil je graag rolluiken op maat laten plaatsen in of rond Antwerpen? Laat het ons dan zeker weten en doe een online prijsaanvraag en wij stellen zo snel mogelijk jouw gratis offerte op. Je kan ook steeds contact met ons opnemen voor professioneel advies zodat wij jouw zomer koeler en aangenamer kunnen maken.

Gratis Offerte Berekening voor je overkappingJe woning is pas compleet met maatwerk. Wij denken met je mee. Kan je advies gebruiken op de maat van je woning?


Klik hier