Een sterke en elegante garagepoort zorgt voor de veiligheid en charme van je huis, bedrijf of industriegebouw. Hoogwaardige kwaliteit vind je terug bij elke garagepoort geplaatst door ons.

Onze poorten zijn 100% maatwerk, opgemeten en geplaatst.

Van Goethem Group

Ruime keuze van Kantel-, Sectionale-, rol- en industriele poorten

,

Gevelbekleding

Een gevel in aluminium past perfect in de hedendaagse architectuur met het veranderlijke reliëf en moderne uitstraling. Aluminium gevelbekleding, opgebouwd uit een eenvoudig kliksysteem met verticale of horizontale profielen. Het oogt robuust, kwalitatief en geeft je woning, bedrijfsgebouw of winkel net dat ietsje extra. Het systeem wordt onzichtbaar bevestigd en is aanpasbaar aan alle soorten gevels. Of je er nu voor kiest om een volledige gevel te bekleden of slechts enkele accenten aan te brengen, met aluminium zit je goed. Ook op het vlak van kleur zal aluminium niet teleurstellen: elke RAL-kleur is mogelijk.

Sectionaal Poorten

Zowel voor particuliere als industriële klanten.
De sectionaalpoort biedt u perfect comfort, de hoogste veiligheid en maximale plaatsbesparing. Hij bestaat uit afzonderlijke elementen, zogenoemde secties, die door middel van scharnieren met elkaar verbonden zijn. Zo kan de poort vlot verticaal onder het plafond schuiven, dus openen en sluiten, zonder dat extra zwenkruimte voor de garage nodig is. Voor u betekent dit: meer plaats voor de garage. En als de garage direct aan de straat of het voetpad grenst, wordt het verkeer op geen enkele manier gehinderd. Bij poorten met een elektrische aandrijving beschikt u altijd over de volledige doorrijhoogte – ideaal voor hoge voertuigen zoals terrein- of bestelwagens. Ook visueel laten sectionale garagepoorten niets te wensen over: hoogwaardige materialen, een eersteklas afwerking en talloze uitrustingsmogelijkheden geven elke garage een hedendaags en individueel uiterlijk.

BRANDWERENDE ROLDEUREN

Brandwerende roldeuren, welke eveneens verticaal of horizontaal heffend uitgevoerd kunnen worden, bieden een uitstekende oplossing voor het brandveilig afsluiten of compartimenteren van bedrijfspanden en andere industriële omgevingen.

Rol Poorten

Voor industriële klanten.
De roldeuren zijn geïsoleerde industriedeuren die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van energiebesparing, veiligheid en kwaliteit. Van Goethem Poorten biedt complete bedrijfsoplossingen, die u volledig kunt afstemmen op basis van uw wensen en uw bedrijfsbehoeften. U kunt verschillende soorten roldeuren kiezen die zijn vervaardigd uit aluminium, staal en roestvrij staal en er is een uitstekende afdichting, ook bij hoge winddruk.

Gratis Offerte Berekening voor je poortJe woning is pas compleet met maatwerk. Wij denken met je mee. Kan je advies gebruiken op de maat van je woning?


Klik hier