Luxe pergola’s in Antwerpen

Zoek je naar een ervaren producent van moderne pergola’s in en rond Antwerpen? Dan kies je best voor Van Goethem Group voor een ruime keuze aan uitbreidingsmogelijkheden. Met het concept Pergola SO! kan je nu dat knusse woonkamergevoel ook buiten creëren. Zo kan je zelfs in de wintermaanden van een gezellig diner genieten in je tuin.

Wil je een offerte aanvragen?

Neem contact op
  • Duurzaam ontwerp
  • Zonnewering op maat
  • Moderne garagepoorten

Kies voor het ultieme buitencomfort met onze pergola’s in Antwerpen

Woon je in Antwerpen of omstreken en wil je graag een van onze luxe pergola’s laten zetten? Laat het ons weten en wij installeren een unieke terrasoverkapping die jouw voorkeuren geniet. Onze nieuwste pergola’s dienen niet enkel als zonnewering in de zomermaanden, maar zijn geschikt voor elk seizoen. Zo kan je bijvoorbeeld zelf het weer bepalen in je tuin of terras dankzij onze instelbare lamellen of infraroodverwarming. Optionele screens en houten of glazen schuifwanden zorgen voor een microklimaat dat jij helemaal zelf kan controleren. Bij onze moderne concepten kan je nu onder andere ook de mood bepalen door de stand van de lamellen of door ingebouwde LED-verlichting, aangepast aan de sfeer die jij wil creëren.  Heb je geen plaats voor een pergola of hoef je geen aparte cocon in je tuin? Bekijk dan zeker ons volledige aanbod aan aangepaste luifels en andere zonneweringen.

Neem contact met ons op

Ben je geïnteresseerd in ons aanbod aan luxe pergola’s in regio Antwerpen, maar zit je nog met vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Bel ons naar +32473944593 of +32476499687 of stuur ons een mailtje naar info@vangoethemgroup.be voor meer informatie of advies.

Gratis Offerte Berekening voor je overkappingJe woning is pas compleet met maatwerk. Wij denken met je mee. Kan je advies gebruiken op de maat van je woning?


Klik hier