Een luifel op maat in Antwerpen

Wil jij meer genieten van de zomer met een luifel op maat en woon je in de buurt van Antwerpen? Twijfel dan niet en bekijk het aanbod van Van Goethem Group. Voor zowel luifels als uitvalschermen heb je bij ons een brede waaier aan mogelijkheden en zijn we actief in Antwerpen of omstreken. Zo kan jij optimaal genieten van warm zomerweer.

Wil je een offerte aanvragen?

Neem contact op
  • Duurzaam ontwerp
  • Zonnewering op maat
  • Moderne garagepoorten

Laat nu jouw luifel en uitvalschermen op maat maken in regio Antwerpen

Woon je in Antwerpen en heb je interesse in een luifel of uitvalschermen op maat voor jouw terras, winkel of woning? Koop deze dan aan bij Van Goethem Group voor een uniek eindresultaat. Onze aangepaste uitvalschermen creëren een constante schaduw voor een betere inkijk zonder dat uw ramen of deuren bedekt worden, wat ideaal is voor de etalage van jouw winkel.  Zo’n uitvalscherm is uiterst geschikt voor bijvoorbeeld grote terrassen, winkels en horecazaken. Met een uitvalscherm aan je ramen heb je ook steeds een aangenaam binnenklimaat binnenin je woning. Als alternatief voor een luifel kan je bij ons ook kiezen voor ons knikarmscherm om je terras te overdekken. Daarnaast zijn strakke screens een elegant alternatief voor een uitvalscherm. Onze rolluiken kunnen we aanraden wanneer je voor een volledige verduistering wil gaan.

Vraag ons advies

Wens je graag een luifel op maat of uitvalschermen te laten plaatsen aan je woning of zaak in Antwerpen? Bekijk dan ons aanbod aan zonnewering en vraag ons advies. Neem zeker contact met ons op bij interesse en wij helpen je graag verder met een gratis prijsofferte. Voel je vrij om al wat inspiratie op te doen door te kijken naar onze realisaties over de jaren heen. Bel ons op een van onze nummers +32473944593 of +32476499687 of stuur ons een e-mail naar info@vangoethemgroup.be.

Gratis Offerte Berekening voor je overkappingJe woning is pas compleet met maatwerk. Wij denken met je mee. Kan je advies gebruiken op de maat van je woning?


Klik hier