Een knikarmscherm in Antwerpen

Wil jij genieten van de zonnige zomerdagen met een knikarmscherm boven je terras in Antwerpen? Laat het ons dan zeker weten, want bij Van Goethem Group maken wij jouw zonnewering op maat. Met onze schermen maak je ten volle gebruik van je terras, tuin of balkon en zit je steeds beschut voor een ultieme zomerervaring.

Wil je een offerte aanvragen?

Neem contact op
  • Duurzaam ontwerp
  • Zonnewering op maat
  • Moderne garagepoorten

Geniet van de buitenlucht met een knikarmscherm in regio Antwerpen

Woon je in Antwerpen of omstreken en ben je op zoek naar een stevig knikarmscherm als moderne zonnewering? Dan biedt Van Goethem Group je de voordeligste service aan in jouw buurt. Wij zijn actief in een straal van ongeveer 30 km in en rond Antwerpen voor het opmeten en installeren van knikarmschermen, maar onder andere ook terrasoverkappingen of rolluiken op maat. Met een scherm ben je beschermd voor zon, wind en regen. Wil je nog een extra beschutting tegen de wind? Overweeg dan zeker een van onze windschermen. Door de aard van de constructie van onze schermen, kunnen we het doek tot meters lang automatisch of handmatig uit de gevel laten rollen om je gehele terras van schaduw te voorzien. Zo heb je geen last van de zon, maar kan je de dag toch gezellig buiten doorbrengen. Een knikarmscherm is bovendien uiterst geschikt voor een terras waar je een vrije doorgang wil behouden. Daarnaast bieden we ook verschillende luifels aan voor een aangenaam binnenklimaat.

Neem contact met ons op bij interesse

Heb je interesse in een knikarmscherm in de buurt van Antwerpen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of advies en wij geven je zo snel mogelijk een antwoord. Bel ons op het nummer +32473944593 of +32476499687 of stuur een ons een mail naar info@vangoethemgroup.be.

Gratis Offerte Berekening voor je overkappingJe woning is pas compleet met maatwerk. Wij denken met je mee. Kan je advies gebruiken op de maat van je woning?


Klik hier