Of het gaat om de omheining van uw tuin of de beveiliging van uw bedrijfsterrein of gesloten instelling, wij hebben een oplossing op maat voor uw behoefte.

Schuif- en draaipoorten voor industriële en particuliere toepassingen. Een zeer breed gamma aan standaard producten en maatwerk in staal, aluminium en hout.

Van Goethem Poorten

Ruime keuze van vleugel-, schuifpoorten en hekwerk.
,

Vleugelpoorten

Een vleugelpoort heeft 1 of 2 opendraaiende vleugels waarvan de poortbladen met scharnieren bevestigd zijn aan palen. Vleugelpoorten worden op maat gemaakt en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en materialen. Ook qua automatisering zijn er verschillende mogelijkheden. Metalen vleugelpoorten ondergaan telkens een roestwerende behandeling. Ze kunnen afgewerkt worden in alle mogelijke RAL-kleuren.

Schuifpoorten

Een schuifpoort is esthetisch, elegant én kan geplaatst worden op een hellend wegdek. Het is ook een optie wanneer er geen ruimte is voor een draaipoort. Een dergelijke poort kan op een rail gemonteerd worden, of vrijdragend worden geplaatst. Bij het eerste type schuift de poort over een rail via een rollensysteem. Bij een vrijdragende poort is er geen belemmering (rail) in het wegdek.

Hekwerk

Privacy creëren. De meeste privacy creëer je door een volledig dicht hekwerk rondom je tuin te plaatsen. Een houten hekwerk is hier het meest geschikt voor, oftewel een schutting. Een andere optie om privacy te creëren is het plaatsen van een dubbelstaafmat hekwerk en daar beplanting door heen te laten groeien. Zo combineer je veel groen in de tuin met privacy.

Inbraakbeveiliging. Wil je dat je hekwerk dient als inbraakbeveiliging, dan heb je meerdere opties voor hekwerken. Door bijvoorbeeld te kiezen voor een sierhekwerk met punten of een spijlenhekwerk, maak je het gevaarlijk om hier overheen te klimmen. Daarnaast bieden deze hekwerken vrij zicht op de tuin waardoor inbrekers sneller betrapt worden door buren en voorbijgangers. Kies je voor de combinatie van meer privacy en inbraakbeveiliging, dan is het verstandig een hoge schutting te plaatsen. Een optie is ook om de hoge schutting af te wisselen met een lage schutting waardoor je voor een gedeelte van de tuin privacy hebt en voor een gedeelte vrij zicht biedt.

Grote oppervlaktes afbakenen. Heeft je hekwerk enkel als doel om een oppervlakte af te bakenen of voor dieren de ruimte af te sluiten? Dan is een gaashekwerk zeer geschikt. Gaashekwerk is de goedkoopste variant hekwerk, zeer eenvoudig, maar wel heel functioneel om (grote) stukken grond te omheinen.

Gratis Offerte Berekening voor je hekwerk/poortenJe woning is pas compleet met maatwerk. Wij denken met je mee. Kan je advies gebruiken op de maat van je woning?


Klik hier