Van Goethem Group

Welkom bij Van Goethem Group! Bent u op zoek naar hoogwaardige en duurzame oplossingen voor uw bouwproject? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan producten en diensten, van ramen en deuren tot zonwering en gevelbekleding. Wilt u graag een gratis offerte ontvangen? Neem dan nu contact met ons op en wij helpen u graag verder!

,

Gratis offerte voor een Terras en/of oprit

Zin in een vernieuwd en prachtig terras of oprit? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn experts in het creëren van unieke en duurzame buitenruimtes waar je jarenlang van kunt genieten. Of je nu houdt van klassiek, modern of iets daartussenin, wij hebben de perfecte oplossing voor jouw wensen en budget. En het beste nieuws? Je kunt nu een gratis offerte aanvragen om je droomterras of -oprit werkelijkheid te laten worden. Wacht niet langer en neem contact met ons op, wij kijken ernaar uit om jouw ideeën tot leven te brengen!

Gratis offerte voor een nieuwe poort

Ben je toe aan een nieuwe look voor je garage en wil je de beste kwaliteit en service? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van stijlvolle en duurzame garagepoorten die passen bij jouw wensen en behoeften. Of je nu houdt van een klassieke uitstraling of een moderne look, wij hebben de perfecte oplossing voor jouw garage. Het beste van alles? Je kunt nu een gratis offerte aanvragen om jouw nieuwe garagepoort te laten installeren! Twijfel niet langer en neem contact met ons op om je droomgarage te realiseren. Wij staan klaar om je te helpen!

Gratis offerte voor rolluiken op maat

Wil je genieten van totale privacy en bescherming tegen fel zonlicht? Of ben je op zoek naar een extra laag beveiliging voor jouw huis? Dan zijn rolluiken de perfecte oplossing voor jou! Onze hoogwaardige rolluiken bieden niet alleen veiligheid en privacy, maar zijn ook stijlvol en duurzaam. Onze experts helpen je graag bij het kiezen van de beste rolluiken die passen bij jouw behoeften en budget. En het beste van alles? Je kunt nu een gratis offerte aanvragen voor de installatie van jouw nieuwe rolluiken! Wacht niet langer en neem contact met ons op om jouw huis veiliger en comfortabeler te maken.

Gratis offerte voor een terrasoverkapping of lamellendak

Op zoek naar een stijlvolle en functionele aanvulling voor jouw buitenruimte? Dan is een terrasoverkapping of lamellendak de perfecte oplossing voor jou! Onze hoogwaardige terrasoverkappingen en lamellendaken bieden niet alleen bescherming tegen zonlicht en regen, maar zijn ook verstelbaar zodat je de perfecte balans kunt vinden tussen lichtinval en ventilatie. Onze experts helpen je graag bij het kiezen van de juiste overkapping of dak dat past bij jouw behoeften en budget. En het beste van alles? Je kunt nu een gratis offerte aanvragen voor de installatie van jouw nieuwe terrasoverkapping of lamellendak! Wacht niet langer en neem contact met ons op om jouw buitenruimte nog mooier en functioneler te maken.

Gratis offerte voor screens en zonweringen

Op zoek naar de perfecte oplossing voor privacy, zonwering en bescherming tegen de elementen? Dan zijn zonweringen en screens de ideale keuze voor jou! Onze hoogwaardige zonweringen bieden niet alleen bescherming tegen fel zonlicht, maar ook tegen regen en wind. Onze screens bieden bovendien ook nog eens bescherming tegen nieuwsgierige blikken van buitenaf. Onze experts helpen je graag bij het kiezen van de beste zonweringen en screens die passen bij jouw behoeften en budget. Bovendien zijn onze zonweringen en screens beschikbaar in verschillende kleuren en stijlen, zodat je ze perfect kunt afstemmen op jouw woning. En het beste van alles? Je kunt nu een gratis offerte aanvragen voor de installatie van jouw nieuwe zonweringen en screens! Aarzel niet langer en neem contact met ons op om jouw huis comfortabeler, veiliger en mooier te maken.