Wilt u een nieuw terras of oprit laten aanleggen? En gaat u voor duurzaamheid? Reken dan op de ervaring, knowhow en scherpe prijzen bij van Goethem Group.

Wij bieden totaal concepten aan, denk maar aan je terras met zonnewering of garagepoort met nieuwe oprit.

Van Goethem Group

De Specialist in bestratingen zoals opritten, terassen, klinkerwerken,...

,

Terras

Van Goethem Group is een expert in terras werken. Een terras moet vanzelfsprekend een plek zijn waar je ten volle kan genieten van de gezelligheid van je tuin. De materialen voor het bestraten van het terras zullen in sterke mate overeenkomen met die voor het aanleggen van een tuinpad. Terrassen in klinkers en tegels komen namelijk vaak voor. Andere mogelijke materialen zijn bijvoorbeeld polybeton en kasseien. Met deze laatste kan je echt een charmante look op je terras creëren. Kasseien gaan lang mee, maar hou er wel rekening mee dat ze glad kunnen worden bij regenweer. Polybeton zorgt dan weer voor een modern ogend terras dat bovendien goed bestand is tegen wisselende weersomstandigheden. Een ander voordeel aan een betonnen terras is dat het makkelijk te reinigen is. Wij als van Goethem Group kunnen je helpen bij de keuze van materialen.


Opritten

Een oprit is ook een belangrijk onderdeel van je huis en daar ben je bij Van Goethem Group altijd goed. Je kiest hier natuurlijk best voor een materiaal dat bestand is tegen een zware belasting, zoals die van een auto. Voor de bestrating van de oprit zijn er veel opties op het gebied van materialen. Ook hier zien we dezelfde materialen terugkomen als bij terrassen en tuinpaden: opritten in klinkers, kasseien, tegels of beton komen vaak voor.

 

SIERBESTRATING

Wil je bij de bestratingswerken in je tuin voor een wat specialere look gaan, dan is een sierbestrating zeker een optie. De mogelijkheden zijn hierbij erg uitgebreid, zodat je zeker een bestrating vindt die past bij de look van je tuin. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een speciaal materiaal zoals marmer, waarmee je een luxueuze uitstraling bekomt. Natuurlijk kan je ook opteren voor een speciaal legverband. Zo ontstaat er een leuk patroon in je oprit, tuinpad of terras. Je kan eventueel verschillende kleuren met elkaar combineren en op die manier een mooi motief creëren. Ook de combinatie van verschillende materialen, zoals bijvoorbeeld grind en tegels, kan leuke effecten geven aan de tuinbestrating.

Gratis Offerte Berekening voor je bestrating


 


Je woning is pas compleet met maatwerk. Wij denken met je mee. Kan je advies gebruiken op de maat van je woning?


Klik hier