Bestratingen in Antwerpen

Zoek je nog naar een specialist in de aanleg van bestratingen in de buurt van Antwerpen? Dan is Van Goethem Group het bedrijf dat jij zoekt. Wij zorgen voor een team van ervaren en geschoolde werknemers om jouw oprit, tuinpad, terras of parking volledig aan te leggen volgens jouw wensen. Elke ontwerp- of materiaalkeuze kan met ons besproken worden zodat wij de bestrating kunnen aanleggen die jouw woning complementeert.

Wil je een offerte aanvragen?

Neem contact op
  • Duurzaam ontwerp
  • Zonnewering op maat
  • Moderne garagepoorten

Kies voor kwaliteit en laat je bestratingen in Antwerpen door ons aanleggen

Bij Van Goethem Group zit je goed voor de aanleg van alle bestratingen voor jouw terras, oprit of tuin in regio Antwerpen. Wij zijn actief in een straal van 30 km van Antwerpen en werken voor zowel particuliere als industriële klanten. Het is ons doel om de tuin of het terras van jouw dromen te bouwen met onze precisie en jaren ervaring in de bouwsector. Zo zorgen wij ook voor bijpassende poorten op maat voor een strak resultaat. Wij leggen de tegel die jij kiest in het patroon dat past bij jouw woning. Er komt eerst een specialist bij jou langs om aan de hand van jouw voorkeuren samen te bekijken wat er allemaal mogelijk is. Buiten bestratingen kunnen wij ook zorgen voor een aangepaste zonnewering of terrasoverkapping om jouw zomerervaring compleet te maken.

Bel of mail ons voor meer informatie

Ben je geïnteresseerd in onze bestratingen voor jouw oprit of terras in regio Antwerpen? Laat het ons dan zeker weten en wij gaan voor jou aan de slag. Heb je nog vragen of wens je bijkomende informatie? Contacteer ons door te bellen naar +32473944593 of +32476499687 of te mailen naar info@vangoethemgroup.be en wij stellen een gratis offerte voor jou op. Wens je naast een bestrating ook een carport te laten plaatsen? Ook daar kunnen wij voor zorgen. Bij ons kies je voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Gratis Offerte Berekening voor je overkappingJe woning is pas compleet met maatwerk. Wij denken met je mee. Kan je advies gebruiken op de maat van je woning?


Klik hier